20 Eylül 2010 Pazartesi

Emzirme uzerine



Picasso,Maternity,1905

Emziren anneler pek cok resme ilham kaynagi olmuslar.Benim en sevdiklerimden biri bu tablo.Annenin bakisi cok etkiler beni.Ben de bebegime saatlerce baktigimi bilirim,bu sekilde.Dunyadaki her seyi unutup,sadece onun guzel yuzune saatlerce bakabilirim,sadece bebegimi dusunerek.Bebegin dogumunun ardindan ilk haftalar,ilk aylar boyle gecer hep.

2 yorum:

  1. internette slinglere bakarken bir de emzirme onlukleri gordum, bana korkunc geldi,, o onlugu takmaktansa kafamdan asagi carsaf geciririm, daha iyi,,
    nursing kiyafetler var ama, herhalde onlar yeterince kullanisli olsa gerek diye tahmin ediyorum,,

    *
    her gun acip blogundan biraz biraz okuyorum, yorum birakiyorum bazi yazilarina da ama gelen yorumlari takip etme secenegi olmadigi icin daha sonra yorum biraktigim yazilari bulmak zor oluyor, hmm abone ol yorumlara diye bisey var o mu acaba?

    YanıtlaSil
  2. o onluklerden ben de hic hoslanmiyorum,bence cok daha fazla dikkat cekiyor o sekilde.ben hic emzirme kiyafeti almadim.Beni rahatsiz eden sey gobegimin acilmasi.H&M de satilan emzirme atletleri var,onlardan kullaniyorum,,boylece gobegim acilmadan rahat rahat emzirebiliyorum.Bir tane elbise almistim,emziren anneler icin,ama o kadar absurd duruyor ki,evin disinda hic bir yerde giymedim.Emzirirken en cok ozledigim sey elbise giymek,var aslinda piyasada,internette cogu,ama denemeden almak istemedigim icin kaldi oyle.

    YanıtlaSil